Användbara Guider

Spelautomater online är stora runt världen och det finns många val av både sidor och maskiner att spela på. Artizens Online har hittat några hjälpsamma guider på hur man ökar sin spelnjutning.

Hur man spelar på spelautomater:

SidaBild AnvändbaraGuider HurManSpelarPåPpelautomater - Användbara Guider

Mina vinnande vägar

Skriven av Dr. Alex Prayson

Dr. Prayson har lagt ut alla sina online-spelautomat strategier i sin bok för att hjälpa spelare bättre förstå hur man spelar på online-spelautomater. Över en två års period spelade han spelautomater både för skojs skull och för att vinna, vilket han gjorde. Han observerade hur andra spelade och utvecklade sina egna strategier. 

Den här boken hjälper till att guida läsare om hur man bäst spelar både för att njuta och för att öka sina vinster utan att göra dig fattig.

Mike’s guide till bättre spelautomat spelande

SidaBild AnvändbaraGuider MikesGuideTillBättreSpelautomatSpelande - Användbara Guider

Skriven av M. J. Veaudry

Det här är en bästsäljande bok om spelautomater online och har en väldigt hög stjärngradering på de flesta bokhandlare som säljer den. Den är fylld med prövade strategier och tekniker som hjälper spelare öka sin vinstpotential och till och med slå en jackpot.

En ny 2019-års utgåva säljs och har en hel del mer innehåll än den vanliga boken på 100 sidor. Den här boken är ett måste för både nya och erfarna onlinespelare. De flesta spelare brukar skumma igenom spelreglerna och sedan spela på ett slumpartat sätt.

Den här boken konturerar reglerna och mekaniken av maskinerna för att bättre förstå hur de fungerar.

Två användbara guider för att hjälpa online-spelautomat spelare förbättra sina chanser av att vinna med olika bevisade strategier. De ger också kontur till spelandet och hur maskinerna fungerar för att ge spelaren en bättre förståelse av spelautomaterna.