Få spänningen av att spela och designa din egen spelautomat

Med online-spelautomater som en av de största industrierna på internet, företag har utvecklat mjukvara som tillåter spelare anpassa sina egna spel. Vissa erbjuder spel där spelaren kan anpassa saker som chips, färger och olika spelfunktioner. 

Spelautomats-anpassande appar för dig att testa

PostaBild FåSpänningenAvAttSpelaOchDesignaDinEgenSpelautomat SpelautomatsAnpassandeApparFörDigAttTesta - Få spänningen av att spela och designa din egen spelautomat

Designa din egen spelautomat för att få ut det mesta av ditt spelande.

Slot Builder

Den här praktiska online-applikationen tillåter vem som helst att designa, anpassa, bygga och publicera deras egna spelautomat. Det är relativt enkelt att använda och kräver inte att användaren har någon programmerings kunskap, eftersom de tekniska sakerna görs bakom kulisserna.

Du får välja hur det ser ut, känns, antalet linjer, specialkaraktärer så som diamanter, sju hjärtan, och så vidare. Välj hur du vill att gränssnittet i menyn ska se ut, tryck på bygg knappen och vänta för sin anpassade spelautomat att levereras.

Gränssnittet är lite begränsat, men å andra sidan om du inte är en programmerare vill du nog inte göra så mycket mer än att peka och klicka. 

Skapad av BetConstruct, en av de bästa spelleverantörerna, applikationen är menad att låsa upp spelautomat-entusiasters gömda potential. 

My Slot

My Slot tillåter spelare skapa sina egna skräddarsydda maskiner genom att använda deras foton och bilder. Ha roligt med att lägga till bilder på din hund, kat eller till och med familjemedlemmar till rullarna.

Välj ett skräddarsytt färgtema, musik och ett coolt namn och inom några få tryck, är du redo att spela.

Mina spelautomater är tillgängliga från alla online-kasinos spelautomater och ger en ny anpassad spänning till ditt online spelande. Ha kul med att ändra utseendet och känslan av din maskin med en chans för att vinna stora mängder och kanske till och med en jackpot!

Spigo

Om du vill spela beställda spel som är lite annorlunda och är riktigt intresserade i att designa ditt eget och ge Spigo ett test. De är ett danskt företag som har funnits sedan 2006 och de har några bra spel du kan spela på deras sida.

En av de bästa sakerna med de här beställda spelen är att de flesta av dem kan spelas med mer än en spelare.Att designa sin egen spelautomat gör att spela online mycket mer kul eftersom maskinen är anpassad specifikt för dig.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.