Hur du: Skapar dina egna onlinepoker spel

Online poker har växt runtom världen och är värd för många turneringar med stora priser. Det finns också de normala online-kasino spelen där en spelare kan spela mot huset eller en främling som kan vara i samma online-rum. 

Även om det kan vara kul och spännande att spela mot en ansiktslös främling är det ännu roligare att spela mot familj och vänner. Det är som att vara värd för sin egen poker-natt men istället för hemma görs det online.

Det finns några få appar och eller online etableringar som har mjukvaran för att hjälpa dig att börja.

Skapa dina egna online pokerspel

PostaBild HurDuSkaparDinaEgnaOnlinepokerSpel SkapaDinaEgnaOnlinePokerspel - Hur du: Skapar dina egna onlinepoker spel

Med de här apparna, kan du nu skapa och anpassa dina egna privata eller grupp-baserade onlinepoker spel som du kan njuta av med familj och vänner.

Online Poker Script

Det här är en bra plattform där man kan skapa sitt eget onlinepoker spel för att spela mot huset, ett vänligt spel mellan vänner eller för att vara värd för ett socialt spel för pengar. Det tillåter utvecklaren att bygga olika spel levlar, få gratis och betalade marker.

Du kan skapa oändligt många poker-rum och bord, du kan hantera din spelares konto och det har till och med ett PayPal gränssnitt. Det är fullpackat med extra funktioner som “Rake Add-on” som tillåter huset att sätta ett ”earning percentage” över varje hand på din pokersida. 

En annan bonusfunktion är medlemsbord-tilläget som du kommer att behöva för dina vänner eller om sidan skulle bli större eftersom fler personer vill vara med. 

Det har många enkla gränssnitt för snabb anordning och anpassbara bordets utseende, och admin-panelen har all information du behöver för att kunna se över och köra din sida framgångsrikt.

Det har väldigt resonabla pris som inkluderar allt du behöver för att få sidan upp och igång och till och med potentialen att tjäna lite pengar.

Bluff Avenue

Bluff Avenue ger en enkel och anpassningsbar plattform för att starta dina egna privata onlinepoker spel. Du kan välja vilket pokerspel din sida är värd för med val som Omaha, Dealers Choice och Texas Hold’em. 

Varje spel kan ha upp till 90 spelare och tillåter för penga-turnering och ”sit and goes”. Det har till och med förmågan att låta användare prata med varandra när de spelar. 

Du kan anpassa spelreglerna till en viss del med dina egna husregler, speltyper så som “No Limit Hold’em”, numret stolar per bord, bankroll, blinds och buy-ins. Det är ett roligt gränssnitt som är snabbt och väldigt enkelt att använda och anordna.

Den bästa delen av Bluff Avenue är att gränssnittet är gratis, det dåliga är att det inte tar några kontanter online. Det tillåter en person att skapa privata grupper och hålla koll på poäng när det följer alla spelare. Det är en perfekt plattform för att spela league poker.Med de här applikationerna, kan du nu njuta av din poker veckovis utan att någonsin behöva lämna bekvämligheten av ditt eget hem.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.