De bästa kortspelen som kan laddas ner på en pc

Det finns några gamla och nya kortspel som har funnit i generationer och avnjuts med en riktig kortlek som har blivit datoriserad.

Några av de bästa gratis online kortspelen du kan ladda ner till din PC

PostaBild DeBästaKortspelenSomKanLaddasNerPåEnPc NågraAvDeBästaGratisOnlineKortspelenDuKanLaddaNerTillDinPC - De bästa kortspelen som kan laddas ner på en pc

Kortspel har njutits av i århundraden och nu kan du njuta av att spela dem online antingen mot datorn eller andra spelare.

Hearts

PostaBild DeBästaKortspelenSomKanLaddasNerPåEnPc Hearts - De bästa kortspelen som kan laddas ner på en pc

Det spelas lika mycket som det vanliga kortspelet. De flesta onlinespel kommer att ge spelaren valet att spela mot datorn eller andra onlinespelare. Objektivet av spelet är att få den lägsta poängen. 

Det spelas med en standard kortlek med 52 kort och varje runda slutar med att spelarna adderar antalet hjärtan de har tagit och om de tog spader dam.

Det är ett enkelt spel att spela och de som aldrig har spelat det förut brukar lära sig snabbt.

Gin Rummy

PostaBild DeBästaKortspelenSomKanLaddasNerPåEnPc GinRummy - De bästa kortspelen som kan laddas ner på en pc

Gin Rummy är en gammal kortspel-favorit och spelas vanligtvis bäst med endast två spelare. Vilket gör det idealt för dem som vill spela online mot datorn. Reglerna är i princip samma som dem på Rummy och spelas med en standard kortlek med 52 kort minus de två jokrarna.

Till skillnad från Rummy där du spelar dina kort under spelet för din att din motståndare ska kunna se och kanske lägga till sina egna, dina kort syns inte förens slutet av spelet. Poängen fås på samma sätt som i Rummy. 

Det finns många kortspel online tillgängliga för att spela på internet. Det är dock alltid bäst att kolla på användarrecensionerna före man går med i någon av sidorna.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.