Om

På Artizens Online söker vi över hela jordgloben och använder vårt breda nätverk av resurser för att ge våra dedikerade läsare 

de allra senaste nyheterna, recensionerna och uppdateringarna om spelautomater.

Vi har år av erfarenhet med att recensera och testa olika online-spelautomater och vanliga spelautomater när de når marknaden. Det här inkluderar alla uppdateringar eller nya utgåvor av nuvarande spelautomater både på kasinogolvet och online. Artizens Online är tillägnade till att ge endast de bästa råden, tipsen och nyheterna till våra läsare.

En av våra specialiteter är att hitta de finaste Artizen spelkorten som är skräddarsydda och eller handgjorda. Vår prioritet är att se till att varje kortlek är unik och gjord till den högsta standarden och kvalitén.

Vi är alltid glada att svara på några frågor våra läsare kan ha på någon av dessa lekar. Vi kommer gladeligen recensera några som våra läsare har hittat som vi tror kan vara av intresse för våra läsare.

Som en av våra läsare, skulle vi vilja hitta emails i vår inbox från dig. Vi ber dig dock att ha lite tålamod med oss när det kommer till att svara.

Tillåt vänligen 3 till 4 arbetsdagar för ett svar på några frågor som du kan ha. Lita på att vi på Artizens Online gör vårt bästa för att svara på varje email vi får.