De 3 bästa online video-pokerspelen för 2019

Med introduktionen av video-spelautomater får fler och fler spelautomater spel-gränssnitt. Det här är även sant för online poker.

Inte många ändringar har gjorts i operationen av de olika video-pokerspelen men de ges lite mer av en kant, bättre bonusar och många fler funktioner.

Det här ger spelaren fler vinstchanser med potentiellt större pot och uppmuntrar spelare att spela mer mot datorn.

Här är 3 online video pokerspel att testa

PostaBild De3BästaOnlineVideoPokerspelenFör2019 HärAr3OnlineVideoPokerspelAttTesta - De 3 bästa online video-pokerspelen för 2019

Om du är trött på att spela på de mer konventionella boostcasino poker-spelautomaterna borde du ge ett av dessa en chans:

Fever Aces Video Poker

PostaBild De3BästaOnlineVideoPokerspelenFör2019 FeverAcesVideoPoker - De 3 bästa online video-pokerspelen för 2019

Gränssnittet är väldigt mycket som de äldre onlinepoker maskinerna, men du har ett digitalt statistikkort som håller koll på dina spel stats. Det är baserat på 5-kort standard poker ritspelet som spelas med en kortlek med 52 kort. 

Det tar 3 eller 4 ess på handen för att utlösa “Fever” Rundan som låter spelaren välja ett kort av de 5 som visas upp och ned på skärmen. Varje kort har upp till fyra multipliers slumpartat placerade bakom dem. Kortet valt av spelaren kommer välja hur mycket deras vinst multipliceras med.

Det har riktigt bra grafik och fint mjukt spelande för de som njuter av den här sortens poker.

Triple Trident Poker

PostaBild De3BästaOnlineVideoPokerspelenFör2019 TripleTridentPoker - De 3 bästa online video-pokerspelen för 2019

Det är mycket som ”Fever Aces” med nästan samma ”Fever” Rundor och multipliers. Men det ger bara upp till 8 Fever spel baserade på en multiplier och spelen har en bakgrund av eldsflammor. När korten är valda brinner de upp i flammor från vänster till höger. 

Det är ett normalt draw pokerspel med 5 kort och inga wilds och har ett digitalt gränssnitt som håller koll på spelares statistik under spelets gång. Korten är toppade av djävlar och kungliga beroende på kortet för extra visuellt underhåll som lägger till speltemat.

Det är också tillgängligt för gratis nedladdning på de flesta mobilenheterna och datorerna.

Wild Hearts Video Poker

PostaBild De3BästaOnlineVideoPokerspelenFör2019 WildHeartsVideoPoker - De 3 bästa online video-pokerspelen för 2019

Wild Hearts Poker är ett video-pokerspel med 3 kort på handen som har utseendet och känslan av en klassisk spelautomat med korten utlagda på de tre rullarna med fem kort per linje. Det gör att man kan betta från 0.25 upp till 5.00 per linje med vinsten baserat på den satsningen du la.

Spelet använder tre kortlekar och spelare kan vinna på alla tre linjer samtidigt. Vinstchanser ökas om det sista kortet på linjer är ett Wild card. Wild-kortet tar formen av jokern i det här spelet. För att kunna vinna måste du ha åtminstone två par på en enkel linje.

Spelet må ha utseendet och känslan av en klassisk spelautomat, men det har funktionerna och grafiken av en video-spelautomat. Landskapet är vilt tema och djur och plantor som bakgrunden.

Spelet skapat av Slotland tillåter spelare att spela tre händer samtidigt för en bättre vinstchans speciellt med Wild symbolen och Joker kortet agerande som wild cards. Du kan också ge spelet ett test gratis både online och nedladdat på din pc eller mobilenhet. 

Video-pokerspel har gett några nya twists på de konventionella spelen som ger spelaren lite mer av en vass kant och större vinstchans.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.